maanantai 14. lokakuuta 2013

Koemeikki & hää viikko alkaa

 Tän viikon lopulla oon sit rouva, eli viimeset päivät neitinä menossa. :) <3

Aivan nolottaa ku en oo tänne taas hetkeen kirjotellu. Aikaa olis kyllä, mutta jotenki motivaatio on ollu kateissa. :) No anyway, kävin tänään koemeikissä ja kampauksen suunnittelussa. Ensimmäinen kerta ku pääsin ammattilaisen käsiin meikattavaks. Oon kyllä niiin tyytyväinen lopputulokseen. Tätäkään meikkiä ei ihan tarkkaan ja täydellisesti tehty, hääpäivänä laitetaan kaikki varjostukset ja vähä lisää ripsiä. :) Huulien väri on kerinny jo lähtee päivän mittaan pois, mutta toivottavasti näistä parista kuvasta saa jonkunlaisen käsityksen.




Kampausta ei siis kokeiltu, vaan suunniteltiin ja ne suunnitelmat kuulosti niin hyviltä että tuskin maltan odottaa lauantaihin asti. :)

Häiden suhteen on vielä asioita kesken. mutta ajattelin ottaa ihan rauhallisesti. :) Hiljaa hyvä tulee. Viime viikolla käytiin kaason kanssa maistelemassa hääkakkua, Erbu ei töiden takia päässy mukaan. Sain onneks ottaa Erbullekkin maistiaisia mukaan. Ja oli ihan yli hyvää kakkua! Käytiin myös torstaina tapaamassa pappia ja kanttorin kanssa ollaan s-posteiltu. :)

Huomenna pitäis mennä mökiltä hakemaan hääkoristeita, keskiviikkona olis rakennekynsien laitto ja torstaina saadaan juhlapaikan avaimet. :)
Vieläkään ei jännitä yhtään, ehkä se jännitys tulee sit viimestään perjantai iltana. :D

Nyt tää tuleva morsmaikku menee värjäämään hiukset ja sen jälkeen käyn riisipussukoiden täyttämisen kimppuun. :)

Mukavaa syksyistä viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti